Dameskleding met panterprint combineren

Veel vrouwen vinden dameskleding met panterprint hartstikke leuk, maar kiezen er toch voor geen panterprint in huis te halen. Waarom? Simpelweg omdat zij het moeilijk vinden deze print te combineren. Het lijkt misschien lastig om een panterprint jurkje op een stijlvolle manier te combineren, maar in feite is dit helemaal niet zo moeilijk. Wij helpen je graag op weg door je te vertellen met welke kleuren je panterprint prima kunt combineren, zonder dat de print goedkoop of ordinair wordt.

Grijs

Grijs is een hele formele kleur. De kleur is zeker niet saai, maar straalt wel een bepaalde professionaliteit uit. Wat veel mensen niet weten, is dat de formaliteit en professionaliteit van grijs juist heel mooi bij de opvallende en wilde panterprint past. Combineer je jouw dameskleding met panterprint met de kleur grijs, dan houd je de print lekker stijlvol. En door de opvallende panterprint ziet jouw outfit er zeker niet saai uit!

Donkerblauw

Je kunt panterprint ook combineren met de kleur donkerblauw. Ook donkerblauw is een vrij formele en professionele kleur. Combineer je deze kleur met panterprint, dan gebeurt er eigenlijk hetzelfde als er bij de kleur grijs gebeurt. De panterprint wordt een stuk stijlvoller en het donkerblauw wordt net wat minder formeel en professioneel.

Groen

Durf je een stapje verder te gaan? Dan kun je jouw dameskleding met panterprint ook combineren met de kleur groen. Kies niet voor een opvallende en felle kleur groen, maar voor een subtiele donkergroen. Een opvallende en felle kleur groen kan gaan vloeken met de panterprint en laat je outfit er bovendien een beetje goedkoop uitzien. Donkergroen is op en top stijlvol en combineert prachtig met panterprint.

Rood

Durf je nóg een stapje verder te gaan? Dan kun je panterprint ook combineren met de kleur rood. Houd er wel rekening mee dat deze kleurencombinatie vrij gewaagd is en echt een wilde uitstraling heeft. Deze combinatie is dan ook minder geschikt voor op het werk en meer voor op een feestje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*